Duct tape dress

Till skolbalen i USA brukar de anordna typ en tävling som går ut på att den som tillverkar sin klänning av silvertejp vinner ett slags stipendium. Jag hittade några extremt kreativa bidrag som nästan får mig att själv vilja tillverka min balklänning på detta vis. Tycker killarnas kläder är särskilt coola!
(Klicka på bilderna för bildkälla.)

Jag gillar tekniken men om jag skulle gjort en hade jag valt en lite mer klassisk design än dessa.
Hade ni kunnat gå på balen med något liknande?

Happy Berry

Med posten anlände två söta väskor från Happy Berry som min käre fader
så vänligt inhandlat åt mig. Så här ser de ut:

(Anledningen till att det blev två var för att jag önskade mig en svart
men han hittade inte det förrän han redan köpt den vita.)


Let's kill something!

Ett paket! Till mig! Visserligen från mig också, men ändå. Min beställning från Rockin.se har anlänt! Iron Fist är ett av mina favoritmärken och jag blev jätteglad när jag hittade deras kläder på den sidan. Rockin.se är ju svensk så man slipper knas med frakt och extra tullkostnader och allt vad det är. Dessutom var det fraktfritt den här gången.

Det blev en mycket söt t-shirt som jag är jättenöjd med. (279:-)

Jag kan inte avgöra vad som är mest creepy; om kattungarna ska dödas eller om det är kattungarna som vill döda något.

Det andra jag köpte var en regnjacka. (199:-) Älskar fodret och knapparna i olika färger!


Den var dock betydligt mer.. glansig än vad jag räknat med, så vet inte om den är aningen för flashig, men en regnig dag kanske det inte gör något. Äsch, jag tänker behålla den hur som helst.

Pacman-naglar

Längesen jag målade naglarna, men försökte mig iallafall på ett Pacman-tema för ett par dagar sedan. Lillfingret ska föreställa någon slags sådan där frukt/bär som ger extrapoäng eller vad det är. Men Pacman och Blinky och Pinky tycker jag blev bra.


Utan tandpetare går det inte.


Alla hjärtans dag

Här är en mysbild på mig och Ville mest för att det är Alla hjärtans dag och jag tycker bilden är så trevlig. Kan även tala om att jag hittat en fluga, klämd till döds i min rullgardin. Vad gör man åt sådant?

Glad alla hjärtans dag!

Din hjärna syns

Jag har en ny datorväska från Drop Dead. Fick dock handtagen påsydda i efterhand, jag hoppas att de håller för den feta skoldatorn som ska kånkas varenda dag. Fint blev det iallafall.

 Ny piercing

I fredags blev det äntligen en traguspiercing iallafall. Det gjorde ont. Men i efterhand känns smärtan som en väldigt liten del av det, och sedan gick jag och Ville på bio och såg 127 hours.

Den var faktiskt bra och är en verklighetsbaserad film om en kille som fastnar i en bergsklyfta med armen klämd mellan ett stenblock och bergsväggen, till slut tvingas han skära av sin egen arm för att överleva.
Så här fint blev mitt öra iallafall.

Tror nog jag ska byta till en lite mindre ring när den läkt.


Lite glitter i vardagen

Jag har pysslat som fan. Petat med små plaststenar, tappat ett flertal på golvet, svurit och kladdat med klister. Glitter, rosa, silver och blått! Glöm inte Hello Kitty och nitarna från Villes gamla nitbälte. Lite roligt att allt var sånt jag bara råkade ha hemma. Detta är resultatet:

Fick den här mobilen i julklapp, jag älskar den! Jag älskade min gamla också. Den tjänade mig troget i säkert 4-5 år innan den gick sin tragiska död till mötes. Fallet från sängen hade den kanske kunnat överleva, men tiden den spenderade i juicekannan innan jag samlade ork till att sträcka mig ner efter den, det... det var för mycket helt enkelt. Men som sagt, min nya är också mycket älskvärd! Speciellt nu efter att den genomgått min obarmhärtiga makeover.


Villes skor

Jag gav Ville ett par skor i julklapp som jag har ritat på. Glömde dock bort att fota dem då, så jag gjorde det idag istället. Stal en del av Drop Deads logga också, det är ju inte alltid så lätt att själv tänka ut något bra. (Kan de stämma mig för det?) Så här tuffa blev dem iallafall:Tankeläsning

På bussen hem från skolan idag kom jag på mig själv med att tänka "Hej. Jag vet att du kan höra mig." Just bara ifall att någon på bussen skulle råka kunna läsa tankar. För det känns ju bra att hålla sig på den säkra sidan och tala om det, så personen inte tror att den kan göra hur som helst.

Jag försöker bli vig och håller därför på att öva på min vighet. Om jag böjer huvudet sjukt långt framåt lyckas jag nästan med att få upp en fot bakom. Om jag försöker varje dag borde det ju gå bättre och bättre.
UGGGHH!!!!


Det kan gå, det kan gå!!!!


Nej, än så länge går det icke. Kanske imorgon?

Pedobear

Klockan var sju och jag hade ingenting att göra, så jag ritade en helt okej Pedobear på mitt linne.

Tyvärr tänkte jag inte på att tyget töjs ut när man har det på sig.
Så det var ju lite tråkigt.

RSS 2.0