Bruno Mars - inte så amazing

Har ni hört talas om den där Peter Gene Hernandez med artistnamnet Bruno Mars? Av en händelse fick jag se hans video till låten Just the way you are på MTV. Den var väldigt störande och jag blev ganska upprörd. Låtens budskap är att tjejen han sjunger till är perfekt precis som hon är, och att han inte vill ändra någonting hos hennes utseende. (Text ur låten: "When I see you're face there's not a thing that I would change, because you're amazing just the way you are.")

Men saken är den, att Nathalie Kelley (tjejen i videon) är extremt snygg. Det betyder absolut ingenting att han inte vill ändra på hennes ansikte. Det är ju redan perfekt, så om han tror att han framstår som gullig och icke-ytlig så tror han fel. Sedan att låten enligt mig är kass, och endast verkar vara skriven för att locka fjortisar (en förvånansvärt stor och därmed betydelsefull målgrupp) som får hopp om att killar kan tycka att dom också är perfekta, är en annan sak.

Nathalie Kelley

Bildkälla.

Kommentarer
Postat av: Anonym

va är det fel på dej ?

låten handlar inte om henne. dumbass.

tjejen är bara en skåids/modell som är bara med i videos. presic som massa andra tjejer är med i andra videos. damn, you're so stupid!

2011-07-22 @ 01:17:22
Postat av: Mi

Kelley spelar tjejen han sjunger om. Han sjunger inte om den riktiga personen Nathalie Kelley såklart.

2011-07-22 @ 18:39:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0