Candied Poison igen

Eftersom de underbara jeansshortsen är så dyra tröstade jag mig med några nya örhängen från Candied Poison. De har ju faktiskt rea just nu.

Kors (jag köpte bara ett för att ha i ena örat och utan hjärtat) 49:-

Vingar 99:-Ringar med fjädrar och berlocker 199:-

Runwaydreamz

Är så fruktansvärt sugen på ett par shorts från Runwaydreamz. Helst två eller tre, eller allihop! Men de är så dyra plus frakt, tullavgifter, moms och andra överraskningar så jag borde verkligen inte. Så jag tog det kloka, men ack så svåra beslutet att låta bli, grät en skvätt och gick vidare.

Har det någonsin funnits något vackrare i världen?
Jag kan sitta och titta på dem hur länge som helst.

Spädbarnsskämt

 1. How do you make a baby float?
  Take your foot of its head.
 2. What's sicker than driving over a dead baby?
  Skidding.
 3. What has four legs and one arm?
  A doberman in a children's playground.
 4. What's the difference between a dead baby and an onion?
  You don't cry when you chop up the baby.
 5. How many babies does it take to paint a house?
  Depends how hard you throw them.
 6. What's worse than smoking pot with a baby?
  Making a bong out of it.
 7. What's black, bubbles, and knocks on a door?
  A baby in a microwave.
 8. Why do babies have a soft spot in their heads?
  So you can pick them up five at a time.

Whoop whoop whoopies

Jag fick ett ryck och bakade chokladwhoopies. Mest för att namnet lät så roligt. De blev dock inte alls så runda och släta som de såg ut på bilden till receptet. Mina ser mer ut som små köttiga hamburgare. Men hyffsat goda iallafall. Speciellt smeten.

Elvispar är mycket opraktiskt formade för oss som fortfarande vill slicka smeten från dem. I min iver fastnade jag med min tungpiercing. Då var det inte roligt längre.

Men så här blev mina små skapelser:

Receptet jag använde finns i senaste Elle om någon undrar.


Kapsyler


Jag har tuffa hemmagjorda kapsylpins på min väska!

 

Gör bara såhär:

 

- Ta kapsyl


- Hamra den lagom platt


- Använd bra kontaktlim


- Klistra fast på silvrig platta som redan har säkerhetsnål på baksidan

 


Det kan lätt bli märken när man hamrar så ha ett lämpligt underlag (typ skolböckerna). Plattorna kan man nog köpa i nån hobbyaffär.

Hon 18, han 44

Jag hittade en blogg nyligen som fick mig att reagera ganska starkt. Bloggen drivs av ett par som är 18 respektive 44 år gamla. De har varit tillsammans i ungefär 7 månader och vet redan att de kommer gifta sig och skaffa barn i framtiden. De skriver om sitt liv ihop och om andra människors negativa reaktioner.

Det första jag tänker på är hur själviskt det här verkar vara av mannen. Hans flickvän har hela livet framför sig och kommer garanterat inte vara samma person om säg 20 år. Jag tvivlar inte på att hon just nu tror att hon gör rätt när hon väljer att spendera sitt liv med honom, men vem kan göra ett sådant beslut vid 18 års ålder?

Jag vill inte på något sätt säga att de inte borde få vara tillsammans eftersom det i slutändan är upp till dem, men jag är ändå väldigt skeptisk. Även om paret påstår i sin blogg att åldersskillnaden inte märks för dem så måste det uppstå komplikationer. Hon har inte gått ut gymnasiet och han har passerat medelåldern. De kan knappast ha några gemensamma vänner, vilket kanske inte är ett krav för ett fungerande förhållande, men hur sunt kan det vara?

Ni kan läsa deras blogg själva här, den var väldigt intressant.

RSS 2.0