Visum och bubbliga valpar

Idag är det sista arbetsdagen för mig innan påsklovet. Här i Stockholm är det inte alls så fint och soligt som det var för nån dag sen, men vad gör det när jag åker till Kina om snart två veckor bara?

För övrigt har jag och Ville bakat muffins, vräkt i oss allihop, och avklarat införskaffandet av visum. Vi är nu officiellt välkomna till Kina!


En bubblig bild på valpen min får pigga upp min blogg idag.

Blommor i håret


Det är så fint med blommor i håret tycker jag. Källa.

Fler fina skorFina och billigare alternativ till JC's kändisar för under 500-lappen. Inga tullavgifter heller. Härifrån.

HOMG och ZOMG!!!


Jag vill ha mig ett par av JC's HOMG eller ZOMG. (Inte för att jag har råd med det men..) Vet att H&M har nåt liknande de översta här, men H&Ms är mycket ynkligare och platån märks knappt på deras. Detta däremot! Mmmhm! Källa.

Space Prints


Klicka på bild för källa.

E-type och sushi

Jag har inte hunnit ta några intressanta bilder så blir inte så spännande inlägg då. Får sno nåt från Google. Idag är det iallafall min andra dag på praktiken här i Stockholm och jag har redan hunnit äta sushi och sett E-type på gatan. Sushin var bäst.

Annars har jag och Ville mest tagit det lugnt i huset med film och mys. Det är ansträngande att jobba ju. Men mindre än fyra veckor tills vi drar till Kina nu.1, 2.

Packar för fullt

Nu börjar det bli dags. Visst att det fortfarande är cirka en månad kvar innan vi åker till Kina, men imorgon lämnar vi Skåne och hänger i Stockholm tills det är dags. Jag har packat för fullt sen jag kom hem från skolan nu, allt ligger i små högar på sängen eftersom källarnyckeln jag behöver för att hämta en resväska inte är hemma än. 

Det ska förhoppningsvis vara varmt om några veckor (speciellt i Kina) så lite sommarkläder får allt följa med. Tre tuffa shorts till exempel.


Mittenparet köpt av Brutal Weapons. De två svarta från Asos.

Coal n Terry Vintage
Detta är nog bland det snyggaste jag nånsin sett. Skulle vilja kunna klä mig så varje dag! Härifrån.

Min smyckestavla

Har städat min tavla idag där jag har alla mina örhängen! (De med krokar iallafall.) Nu hänger allt rakt och fint, och det finns lite plats kvar också. Tycker det är både fint och praktiskt att ha örhängena så här, och det är lätt att fixa själv, man behöver bara en fin ram och ett nät med lagom stora hål, som man häftar fast på baksidan. 

Hjärthalsband och dollarörhängen - DIY

Jag är dock väldigt dålig på att använda alla örhängen. Vissa är förstås uråldriga och inte direkt favoriter längre, men det är ändå bara typ tre olika par jag skiftar mellan. Fast jag älskar dem allihop ändå.


Just so You Know, This Exists


fina bilder härifrån.

Leopard/Nitar

Den här jackan! Så cool! Cirka 1170 kr på nastygal. För mycket för mig dock, speciellt eftersom jag sparar pengar till Kina nu. Men helt otroligt fin var den!Fin toalett

Så här fin har toaletten på vår skola blivit. Tycker att alla toaletter borde se ut så här!

(Ja, det kändes sjukt mystiskt att stå och fota inne på toaletten på skolan.)

En vårig outfit


topp - shorts - nagellack - skor - solglasögonhalsband - örhängen

Biljetter bokade

Idag har jag diskat (tömt och fyllt diskmaskinen) och vikt in berget av kläder som låg framme, och...! Bokat biljetter till mig och Ville till Stockholm där min praktik börjar. På lördag åker vi! Sen efter ett par veckor i Stockholm åker vi till Kina i fyra veckor, och sen tillbaka till Stockholm, och sedan när praktiken är över är det inte mycket gymnasietid kvar alls.

Facebook fungerar inte i Kina så då får det bli ännu mer uppdaterat här på bloggen istället, kommer säkert ha massa spännande bilder att visa därifrån också. Längtar så efter att se alla marknader, all spännande mat och allt! 

Och jag vet inte hur kul det är med såna här inlägg med mer text så därför lägger jag in två bilder på två fina frisyrer också.

Hade vart nåt att ha på balen! Minns tyvärr inte exakt varifrån bilderna kommer.

Let's Just go Walking in the Rain


Flera år gammal men tyckte det blev lite häftigt, är små vattenpölar som jag droppat ut.

Nu ska jag hem till Ville och titta på Supernatural och prata om Kinaresan som närmar sig. Jag älskar shopping, god mat och att uppleva nya spännande saker, så jag tror jag kommer att älska Kina. Bara flygplansmaten ser jag liksom fram emot, och det är bara början! Cirka en månad kvar nu.

Mint/Blå


Så här blev mina naglar. De har blivit sjukligt långa nu, men jag gillar det.

Tunnel Vision


Källa.

Backpacker
Jag vill ha en ryggsäck.

Ett litet ankare


Nejdå, ingen tatuering den här gången. Bläckpenna. Och "stora näs-vinkeln" blev väl rätt snygg.

Everybody Loves a Shortie


Några favoriter bland nastygals shorts. Jag älskar deras kläder, och priserna är inte ens ovanligt höga. Problemet är frakt och tullavgifter från USA, så trist med sånt.

And Sink And Float
RSS 2.0