Lön!

Jag har fått min första lön! Min första, riktiga alldeles egna!
Hade nästan börjat förfara att mitt jobb på Felsms.com bara var en scam. Att jag kastat bort timmatal av min värdefulla Facebook-tid. Bland annat. Men icke! Pengar! Ja!

Jobbet går för övrigt ut på att översätta smsen på Felsms till engelska till deras nya internationella sida Texterrors.com. Inte det svåraste kanske. Bevaka den!

Santa's coat

Det var ett tag sedan jag hade tid med att måla naglarna, men inför julen ville jag gärna få det gjort. Det här ska föreställa något slags tomte..magar. Med skärpet där. Och så lade jag till tomteansikten på ringfingrarna.


Jag kan tipsa om en tjej som heter Julie på Youtube som jag tagit idén från den här gången. Hon gör massvis med nail tutorials, bland annat Santa's coat här och tomteansiktena här.

God jul!

Nyårslöften inför 2011

Inför 2010 var mina nyårslöften följande:
 1. Sluta äta godis. (Är choklad godis?)
 2. Sola som fan och bli brun tidigt.
 3. Lära mig minst en låt på gitarr.
 4. Få minst VG på allt.
  (Undantag ges såklart för orättvist satt betyg)
Så hur gick det då?
 1. Inte bra alls. Har också insett att choklad är godis.
 2. Det gick väl sådär, ansträngde mig faktiskt lite och provade till och med solarium (!) nån gång. Ja, jag erkänner. Och jag vet att jag inte var den enda!
 3. Hmm, jag har försökt. En Kent-låt... Men att påstå att jag kan den är nog en överdrift. Men hela fem ackord har jag lärt mig. G, Em, C, D och Am heter dem.
 4. Som sagt, undantag ges för orättvist satt betyg. Så där klarade jag mig rätt bra.
Det här året ser listan ut såhär:
 1. Pussa Ville även nästa nyår vid tolvslaget. (Förutsätter att jag fångar honom i år.)
 2. Lära mig den där Kent-låten på riktigt. (Tänker mig ett riktigt romantiskt scenario där jag spelar låten för Ville och alla (typ statister) blir tårögda och sen applåderar de lyckligt som om jag precis hittat ett botemedel för fetma, medans jag och Ville avslutar det hela med en klassisk filmkyss. Så bra ska jag kunna spela den!)
 3. Spara pengar så att jag kan följa med Ville till Kina i sommar!
 4. Sola som fan och bli brun tidigt. (Vi kör den i repris. Alla vet ju att det är en tävling.)


Fler än så kommer jag säkert ändå inte ihåg. Men det känns bra. Det kan gå.
Jag får ge en rapport igen nästa nyår.

Pepparkaksbak

Jag har ägnat kvällen åt att baka pepparkakor.

Mer spännande än så blir det alltså inte.
Kom på att det är Lucia imorgon, men själv planerar jag att lägga mig tidigt! Och så gjorde jag pepparkakor alltså. Det är så roligt att dekorera dem. Jag använder alltid massor med strössel i olika former och kristyr i olika färg, då blir pepparkakorna mycket finare. Det blir kanske inte jättegott med allt socker men fint blir det!


Ha en trevlig kväll!

Snö

Det är fruktansvärt vad mycket snö kyla det kan finnas. Den enda som gillar det
är lilla hunden som inte har något emot att borra ner hela ansiktet i snön.


Sesame Street

Jag gillar att lägga ner mycket tid på att måla mina naglar. Det är lite av en hobby faktiskt. Det gamla barnprogrammet Sesame Street inspirerade mig till dessa naglar.
Blev själv väldigt nöjd, och lång tid tog det minsann!

 Hot Topic

Jag har satt ihop två trevliga outfits från underbara Hot topic! (Armbandet är dock från Candied Poison.) Blev kär när jag mötte affären i USA och tyvärr är det svårt att få tag på Hot topics kläder i Sverige. Den ena outfiten är iallafall för killar (1-4) och den andra för tjejer (5-9).

Eller vadå "för" killar och tjejer. Ska inte säga att den ena inte kan ha det andra om den skulle vilja det. Själv skulle jag verkligen, verkligen vilja ha tjejoutfiten (där t-shirten faktiskt är från killavdelningen) men det är så himla omständigt att beställa från Hot Topic.

Klicka i listan nedan för att se var jag hittat kläderna.1. Tröja
2. Hoodie
3. Svarta jeans

Min grej

Mitt bidrag i John Bauers tävling "Din Grej" var att designa skor. Eller rättare sagt rita på dem med textilpennor. Jag kom iallafall tvåa i kampen om titeln Novembers månadsvinnare (och 5000 kr). Vilket är ungefär som att komma sist - man vinner ingenting.

Men det går fortfarande att rösta eftersom det utses en månadsvinnare även i december och januari. Rösterna nollställs inför varje månad. Röstar gör man här genom att klicka på 'Gilla'-knappen nere till höger.

Tack till alla er som röstat hittills!Såhär ser min design ut.


Följ mig med Bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

En blogg?

Jag har skaffat mig en blogg må du tro.

Jag har faktiskt varit emot hela bloggpaketet ganska länge, mest på grund av ord som "bloggerska", "bloppis", "dagens outfit" med mera, och allt vad det innebär.
Ni vet vad jag menar.

Men så upptäckte jag en liten skara undangömda, men ack så trevliga bloggar
som jag faktiskt tyckte om. Och jag tror att jag skulle kunna tycka bloggning är kul.
Så det här är mitt försök.

RSS 2.0