Livet som arbetssökande

Är ju arbetssökande nu och när jag såg att min favoritaffär Topshop sökte en ny medarbetare var jag genast där med min ansökan. (För detta besök hade jag såklart en särskilt utvald Topshopig outfit som tagit hela förmiddagen att välja medan besöket tog knappt två minuter. Helt klart värt det dock, jag var sjukt snygg.) Igår, dagen efter jag varit där, såg jag på kvällen att jag missat ett samtal från Topshop, jag slet mitt hår i frustration och fick inget svar när jag försökte ringa upp.

Så idag, efter att utan framgång försökt ringa igen gick jag dit. (Nu iklädd en annan särskilt utvald outfit just för detta tillfälle som även det endast tog ett par minuter.) Men mycket nöjd med mig själv kunde jag sedan återvända hem med en intervju bokad till imorgon. Min första riktiga arbetsintervju! Frågan är vad jag ska ha på mig då...

Jag vill verkligen få det här jobbet, försöker att inte hoppas för mycket och bara fokusera på att det ska gå så bra som möjligt imorgon. Jag älskar kläder och jag älskar Topshop. Detta är verkligen mitt just nu i livet drömjobb. 

Fin molnenhörning för tur imorgon.

Kommentarer
Postat av: NinaBF

Jag håller inte tummen och önskar inte lycka till så ska du se att det går vägen.... ;) kramar!

Svar: haha tack så mycket! ;o
Mi

2012-08-23 @ 10:19:36
URL: http://ninashorna.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0