Tillbaka i Beijing

Nu är vi tillbaka i Peking, och även tillbaka på kontoret för min del. På söndag åker vi tillbaka till Stockholm, så det här är sista veckan i Kina. Känns lite tråkigt att behöva jobba på dagarna när man hellre vill hinna med alla roligheter som finns kvar här. Men jag ska inte klaga, det är ju praktiken som gör att jag kan vara här överhuvudtaget. 

Föresten åker jag snart utomlands igen! I slutet på juli blir det äntligen Thailand för att hälsa på pappa där för första gången sen han flyttade dit. Jag och min syster och hennes pojkvän kommer att vara där i nästan tre veckor. Det kommer bli jättekul med ett nytt land som jag aldrig varit i tidigare. 

Igår blev det en del shopping på Yashow igen. Jag hade fel när jag trodde att jag sett allt där vid det här laget, det blev flera nya fina saker! Idag efter jobbet ska Ville och jag till Xidan, ett område där det ska finnas både dyrare shoppingcenter, och väldigt billiga små marknader på gatorna.

Vi har hunnit med så gott som allt vi ville göra här nu, det är nog bara sommarpalatset kvar som är en stor grej vi vill se, och det tänker vi göra på lördagen när jag inte jobbar. Kommentarer
Postat av: NinaBF

Att tiden alltid ska gå så fort när man har roligt! Kram

2012-05-08 @ 08:17:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0